ОСТАВКА НА ПРОГНИЛОТО РЪКОВОДСТВО И СОБСТВЕНИК!
#91 Саутхямптън 17.01.2015 20:14
Саутхямптън
186 Posts
Since 22.09.2009

Бекс как да тиго обесня - нищо не искам от играта нито се оплаквам!!
Ето казвам го най-отговорно - искам или да преместят мен, ако трябва в друга група, но да не съм с човек влязъл, сменил паролата и определено откраднан отбор!

За Англия аз примера ти го разбрах и без такива подробни обесняния - проблема е, че имам приятел, който му заключиха отбора преди години затова, че влизал във Варна и после от Пловдив примерно т.е. акосе влиза от различно IP..сори ако бъркам някъде но много време мина от тогава ...
Така, че искам да го видя това черно на бяло написано от админа - Да, можете да си разменяте паролите и да си влизате в отборите...
Та нали това е идеята на модула ВАКАНЦИЯ..какво предлагаш ти - админа да губи левро, за да може да си менкаме отборите и да си гледаме щото съм отишъл за 1 год в Англия?? Хайде моля Ви се по-сериозно - все пак сте модератори...как ще ми даваш такъв пример и ще ме стимулираш да не наливам левро във Ваканцията ада си дам отбора друг да го гледа .. на виж ме мен хейтъра защитавам админа , че видиш ли ти казваш не ползвайте модула Ваканция ;)

#92 Removed user 17.01.2015 20:26
Falcons
1014 Posts

Щом не се оплакваш защо си пишем тук цъкай играта и си гледай кефа.От 11 отбора само на теб ти пречи.Пак ти казвам нито имам нещо против теб или който и да е отбор в играта.Ама е безмислено.Има толкова по сериозни неща че да се ядосваме за една игра.Цъкайте за кеф хора тя цялата държава едвам крета ти искаш играта всичко да е огън няма как.

#93 Саутхямптън 17.01.2015 21:28
Саутхямптън
186 Posts
Since 22.09.2009

само не знам къде ги видя тези 11 отбора
8 са ботове, поне доскоро бяха
1 админ
1 крадец
и 3 + мен които са се изказали негативно в чата под класирането относно въпросната кражба ...
3 отбора Шампиони, които в следствие на тази кражба вече ги няма - БОТЕВЪ ПЛОВДИВ, РАСО и въпросния БЪРЗИ И ЯРОСТНИ

брагодаря ти, с теб разговорите са ползотворни и изводите които си направих са:
1. не наливайте левро за модула Ваканция
2. ако все пак се налага - разменяйте си паролите да ти гледа някой друг отбора
3. да не мърморя щото само аз, ти и още 4-5 човека пишем
4. и най-важното - админа прави всичко възможно по силите си за благото на играта
5. а ако всичко това не ми харесва - да не пиша, а просто да излитам
6. леле в тая игра всичко върви по мед и масло, а аз видиш ли не си пия ракйката а съм тръгнал д ахейтвам, да търся малко от малко справедливост ..
нали?

правя 130 минуса като въпросния Мистър 130 минуса и се кандидатирам за мод ... въпроса е къде да намеря 130 потребителя при положение, че играта я играят има няма 10 редовни, има няма 50 влизащи веднъж в седмицата и от всичко това във форума пишат не повече от 7-8 човека
лека ;)

#94 Liverpool92 17.01.2015 21:36
Liverpool92
1556 Posts
Since 09.07.2009

Това, че пращам СМС означава, че играта ми доставя удоволствие. Все пак съм тук повече от 5 години и съм свикнал всеки един ден от годината първо да прочета спортните вести и после да вляза тук и да си тренирам играчите, строя сгдари и да наблюдавам мачовете. Мога да кажа, че имам и приятели, с които си комуникирам, но сега се броят на едната ръка за разлика от преди години, когато съм си писал с повече хора отколкото в момента са реалните отбори във всяка една група. И това на какво се дължи ?!? Уж е само игра, а слагаме на пиедестал мошениците. Едно време имаше отбор на име Тонос, който беше изгонен именно заради мошендии, но лично този потребител му се радвах, защото с пари успя така да ядоса други мошеници, които го изгониха от играта. Имаше доколкото помня няколко отбор, прехвърляше кредит и накрая си получи заслуженото и си го изгониха определен кръг от хора и админа. Започнах да играя с един приятел играта и той като и по-малък си правеше отбори за да си прехвърли въшливи 10-15 000 (за нов отбор си бяха доста), но админа си го хващаше и наказваше както си му е реда. Правилата трябва да са за всички ! Не може тези мошеници да нямат наказателни точки, а аз да ми лепнат 600 за псувня, която беше в отговор на друга и то на шега. И ДА.. няма как човек, който почти никой не харесва да наказва потребителите за щяло и нещяло. При положение, че негативния ти вот е повече от коментарите би трябвало да си подадеш оставката. Знаем какви ги вършеше преди с твоите псувни, уреждане на срещи и т.н.

#95 Саутхямптън 17.01.2015 21:40
Саутхямптън
186 Posts
Since 22.09.2009

именно мошенниците ...
ей затова аз искам да видя конкретната промяна, защото в нашата група има такъв...
да преместят мен или него и ще си пускам смсите даже и играта да е същото блато ...
да ме преместят пък админа да си играе с крадеца ...

#96 Removed user 17.01.2015 21:41
Falcons
1014 Posts

Ти ме уби.Казвам ти чесно нямам коментар.Ти направо ме съсипа.Ти успя да направиш от "една безопасна игла 300 метра бодлива тел" Евала.

#97 Саутхямптън 17.01.2015 21:53
Саутхямптън
186 Posts
Since 22.09.2009

<blockquote><h3>PFC BECKS написа:</h3>Ти ме уби.Казвам ти чесно нямам коментар.Ти направо ме съсипа.Ти успя да
направиш от "една безопасна игла 300 метра бодлива тел" Евала.</blockquote>

Баце, твоите коментари са стойностни и човек може да се разбере с теб - повярвай ми оценявам те, за разлика от мода Мистър 130 минуса.

Повярвай ми обаче, когато се сблъскаш с такава несправедливост в твоята група, в групата на админа - е това вече ми идва в малко повечко.
И когато се вземат половинчати мерки - това вече е извън всякакви правила. А най-тъпото е че всичко това е нормално за някои ... кофти

не се сърди (beer) лека ;)

#98 Removed user 17.01.2015 21:56
Falcons
1014 Posts

Не се сърдя колега няма проблем.Всеки може да си каже мнението.Всеки си е прав за него. :) лека вечер и на теб (beer)

#99 StrikerCity 18.01.2015 00:04
StrikerCity
79 Posts
Since 31.01.2011

И все пак...може би е редно да си дойдем на думата! След 15 нови теми, които се засегнаха в конкретната тема, то не беше въпроси за темата с новостите, то не беше за мистър 130 минуса и 130 заплахи, то не беше за смс-и, то не беше за не знам какво още...аз питам Г-н Админ какво ще се случи с въпросната петиция за източване на кредит от играта и прехвърляне на играчи? Питам, Г-н Админ, защо след като очевадно се появихте в темата с коментар, не взимате отношение по въпроса и по този начин засилвате съмненията към обвиненията хвърлени Ви от Лил? Питам, до кога ще наказвате потребители обиди ли Ви лично Вас и вашата игра и съответно няма да наказвате, тези които злоупотребяват с Вас и вашата игра?

#100 Corinthians 18.01.2015 12:29
Corinthians
1631 Posts
Since 28.05.2007

StrikerCity молбата ми към теб е да публикуваш в тази тема в 1 пост всички тези, които са злоупотребили с играта и не са наказани. Всичко е останало е проветряване на дихателните пътища. Очаквам тези данни от теб, за да взема необходимите мерки в случай, че съм пропуснал нещо, което знаете повече от мен!